(+612) 2531 5600
info@la-studioweb.com
Get direction

Google map

Scootmobiel beste alternatief voor fietsen

Wanneer fietsen lastig wordt door een medische beperking of door ouderdom dan kan een scootmobiel uitkomst bieden. De scootmobiel is een electrisch aangedreven vervoermiddel en is ontwikkeld voor mensen die minder mobiel zijn. De scootmobiel is een uitkomst; u kunt zich weer onder de mensen begeven, spontaan een bezoek brengen aan vriend of kennis, of gewoon een blokje om voor een frisse neus. Wist u dat er scootmobielen zijn in vele soorten en maten. Eén van de mogelijkheden is een opvouwbare scootmobiel.

Waarom een opvouwbare scootmobiel?

Een scootmobiel maakt het voor u mogelijk om zelfstandig het huis te kunnen verlaten. U kunt zelf naar de supermarkt, de hond uitlaten of met de kleinkinderen naar het park. Het zijn zomaar wat voorbeelden. U laadt de accu’s van uw scootmobiel thuis op en eenmaal volgeladen kunt u weer urenlang en vele kilometers genieten van uw verworven mobiliteit. Het zou ook fijn zijn als u deze mobiliteit kan meenemen naar andere locaties. Bijvoorbeeld naar een vakantieadres of voor een tocht in het natuurgebied. Voor deze situaties is de reguliere scootmobiel niet geschikt. Deze is te zwaar en te groot om mee te nemen in bijvoorbeeld de auto.

Juist voor deze gelegenheid is de opvouwbare scootmobiel ontwikkeld. Door een handige constructie is de scootmobiel op te vouwen tot een handzaam formaat. Nu kan het wel mee in de auto. Opvouwbare scootmobielen zijn er met zowel 3 als 4 wielen. Wist u dat er zelfs scootmobielen zijn die zo klein kunnen worden opgevouwen, dat ze niet groter zijn dan een normale koffer. Ze mogen zelfs mee in het vliegtuig. Er zijn meerdere fabrikanten die opvouwbare scootmobielen in het assortiment hebben.

Heeft u serieuze interesse in een opvouwbare scootmobiel?

Met één druk op de knop wordt u via scootzorg.nl direct in contact gebracht met meerdere leveranciers van opvouwbare scootmobielen. Laat u gratis informeren door de medewerkers van de leveranciers. Vraagt u zeker meerdere offertes op bij verschillende leveranciers, want door scootmobiel prijzen te vergelijken kunt u vele euro’s besparen. Het is aan te raden dit eventueel met familieleden of vrienden samen te doen.

Showroom of testrit

Het is mogelijk om op afspraak een proefrit te maken. Dit kan bij u thuis (thuisdemonstratie) en andere op locatie bij een verkooppunt of showroom. Zo heeft u rustig de tijd om de verschillende modellen goed te bekijken en de voordelen en nadelen van de diverse merken af te wegen. Doorgaans kunt ook dan ook direct tot de koop overgaan. Een alternatief is om een tweedehands model aan te schaffen. Dit is financieel natuurlijk voordelig.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.