(+612) 2531 5600
info@la-studioweb.com
Get direction

Google map

Fietstas voor een kinderfiets

Fietstas voor een kinderfiets

Zoek je naar een fietstas voor een kinderfiets? Wil jouw dochter graag een mooie tas op haar fiets? Misschien gaat je kind wel voor het eerst helemaal alleen naar school. Dan is het natuurlijk ideaal om een fietstas te gebruiken. Alle schoolspullen en bijvoorbeeld ook de gymtas kunnen dan veilig vervoerd worden. Als je een fietstas wilt kopen, dan zul je merken dat er heel veel keus is. Denk dan aan kleuren, formaten en modellen. Het is belangrijk om goed rekening te houden met de maat van de fiets. Er zijn natuurlijk fietstassen voor kinderen die niet op een klein kleuterfietsje passen. Let dus goed op de afmetingen van de tas.

Fietstassen voor kinderen met uitsparingen

Soms heb je ook tassen met speciale uitsparingen op het bovenvlak. Dat kan best heel erg handig zijn. Je kunt dan namelijk ook nog een snelbinder op de fiets doen. Zo kunnen beiden gebruikt worden. Of misschien wil jouw kind niet altijd de fietstas gebruiken en meenemen. Dan kan het praktisch zijn als er nog wel snelbinders zijn waaronder je spullen kunt vastklemmen. Qua fietstassen is er echt voor elk wat wils.

Welke kleur fietstas nemen jullie?

Weet jouw kind precies welke fietstas hij of zij wil of mag je dat zelf bepalen? Sommige kinderen hebben al een heel eigen stijl ontwikkeld en dan willen ze vast en zeker ook zelf de fietstas uitkiezen. Zij moeten er tenslotte mee fietsen. Het mooie aan fietstassen voor kinderfietsen is dat ze qua ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid absoluut niet onder doen voor de modellen die voor volwassenen worden gemaakt. Je mag er dan ook zeker op rekenen dat de fietstas lang mee zal gaan.

Heel vaak worden de kinderfietstassen door dezelfde fabrikant gemaakt. Het belangrijkste verschil zit hem toch met name in de afmetingen. De tas moet tenslotte passen bij de wielmaat van een kinderfiets. Ook de kleuren en prints zijn vaak net even iets anders. Wat denk je van figuurtjes uit tekenfilms of prentenboeken? Dat is natuurlijk vooral leuk voor kinderen. Ook zie je bij fietstassen voor kinderen vaak vrolijke bloemen, strepen, hartjes of vlinders.

Reflectiestrepen voor extra veiligheid

Het is trouwens ook wel een aanrader om te kiezen voor een model met reflectiestrepen. Veiligheid staat tenslotte altijd voorop. Zeker als je kind net voor het eerst zelfstandig de weg op gaat. Dan is het alleen maar goed als de andere weggebruikers deze jonge verkeersdeelnemer zo goed mogelijk zien rijden. Kinderen zijn zelf niet altijd de meest oplettende fietsers, dus reflectiestrepen zijn zeker handig.

Bron: clarijs-fietstassen.nl

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.