(+612) 2531 5600
info@la-studioweb.com
Get direction

Google map

Praktische tips om jouw fiets te beveiligen

Ken je dat? Je stapt de deur uit om ergens naartoe te gaan en jouw fiets is verdwenen. Toch weet je zeker dat je hem de vorige dag nog in de voortuin geplaatst hebt. Het is niet alleen vervelend omdat je geen vervoersmiddel meer hebt, maar zal jou ook extra kosten gaan bezorgen. Je kunt jouw fiets daarom het beste zo goed mogelijk gaan beveiligen. Dit begint al bij een goed slot, maar kan zo uitgebreid gemaakt worden als je zelf wilt. Maar waar moet je nog meer aan denken?

Verschillende sloten te vinden

Je begint jouw beveiliging altijd met een slot. De fietssloten verschillen echter aanzienlijk. Je kunt voor een simpel slot gaan, waarbij je het slot met een sleutel open maakt, maar ook voor een uitgebreider slot. Het is belangrijk dat je eerst gaat bekijken wat de beste oplossing is voor jouw fiets. Hierbij is het ook afhankelijk van waar je de fiets aan vast gaat zetten. Een klein slot is soms bijvoorbeeld niet mogelijk, waardoor je naar een van de grotere formaten moet gaan kijken. Ook kan het materiaal van het slot een grote rol spelen bij jouw keuze. Neem deze factoren daarom altijd mee bij jouw zoektocht.

Meer dan alleen een slot

Wanneer je een goed slot hebt gevonden, kun je nog meer beveiligingen toe gaan passen. Zo kun je de fiets niet alleen vastzetten met een slot, maar ook een haak in de muur aanbrengen waar je het slot aan vast gaat zetten. Hierdoor wordt het de dieven nog lastiger gemaakt om jouw fiets mee te nemen. En eventueel kun je de fiets nog uit gaan rusten met een GPS-tracker. Zo weet je precies waar jouw fiets zicht bevindt en kan de politie ook sneller ingrijpen bij diefstal.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.