(+612) 2531 5600
info@la-studioweb.com
Get direction

Google map

Waarom jij vandaag nog een elektrische fat bike moet overwegen 

fatbike

Je hebt ze vast wel eens zien fietsen: een fatbike. Het is een trend die het afgelopen jaar enorm is toegenomen en vooral in de grote steden razend populair is. Je vraagt je zelf vast af waar komen deze bijzondere fietsen toch vandaan? En wat heeft het nu voor voordelen? We kunnen je alvast een tipje van de sluier verklappen, een fatbike is echt meer dan alleen een fiets met dikke banden. Natuurlijk ziet het er hip en trendy uit, maar het gaat verder dan dat. Het heeft enorm veel voordelen. In dit artikel leggen wij je alles uit wat je moet weten over een fatbike en met name de elektrische variant. Na het lezen van dit artikel weet jij wat een fat bike is, waar de fatbikes zo plots vandaan komen, welke fatbike het beste is en waar je zo een prachtige e-fatbike kunt kopen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan verder! We gaan het je haarfijn uitleggen! 

Wat is een fat bike precies? 

Zoals de naam al verklapt is een fatbike geen standaard fiets, is het dan een dikke fiets? Misschien niet zo letterlijk genomen, maar figuurlijk gezien is het zeker een dike fiets om te zien! Als we kijken naar de term fat dan verwijst dit naar de banden. Een fatbike heeft namelijk enorm dikke banden, wat zorgt voor meer wegligging en het geeft natuurlijk een vet uiterlijk aan de fiets.

Waar komt de fat bike eigenlijk vandaan? 

Maar waar komt die fat bike dan eigenlijk zo opeens vandaan? En waarom zie je ze steeds vaker in de wat grotere steden? Het is geen geheim dat grotere steden nu eenmaal trends sneller oppakken, dus die vraag is beantwoord. Maar waar komt de fatbike dan oorspronkelijk vandaan? Net zoals elektrische steps, komen ook elektrische fatbikes over gewaaid uit de Verenigde Staten. 

Waar kun je een fat bike kopen? 

Wil je een fatbike kopen? Bekijk dan de website van E-lectrified! Zij zijn gespecialiseerd in al het elektrisch vervoer, van e-steps, e-bikes en zelfs elektrische skateboards! 

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.